ACTIVITATE

Histovet s-a născut din pasiunea pentru patologie și din necesitatea unui laborator veterinar de morfopatologie care să aibă ca obiectiv principal stabilirea unui diagnostic de certitudine.
 
Dorința noastră este de a vă oferi servicii de diagnostic de calitate, complexe și moderne, bazate pe specialiști instruiți la un nivel înalt în domeniul patologiei veterinare internaționale și pe activitatea de cel puțin 17 ani în diagnostic, la care se adaugă o vastă experiența clinică.
 
Echipa Histovet contează pe apropierea și contactul direct dintre patolog și pacient, patolog și clinician și nu în ultimul rând patolog și proprietar, pe comunicare, devotament și o cultură medicală bine pusă la punct, elemente de bază pentru obținerea unui diagnostic rapid, de certitudine, a unui protocol terapeutic adecvat și a unui prognostic corect.
 
Laboratorul colaborează cu Universitatea din Liverpool dar și cu alte laboratoare internaționale de referință în situațiile care necesită alte tipuri de investigații. De asemenea, atunci când vine vorba despre cazurile dificile, mizăm pe parteneriatele și discuțiile purtate cu diplomați străini, în scopul obținerii unui diagnostic de certitudine.
 
Ne propunem pentru viitor diseminarea Laboratoarelor Histovet în întreaga țară, diversificarea serviciilor și oferirea unor rezultate cât mai rapide.